Berková Lenka, Mgr.

Praha a Střední Čechy (Praha, Vrané nad Vltavou, Dolní Břežany, Jílové u Prahy, Středočeský kraj a okolí)

Tel.: 777242392

lenka@dula4u.cz

www.dula4u.cz

Česká dula absolventka, akreditace I. stupně

Jmenuji se Lenka, jsem maminka tří dětí, srdcem i duší se jako dula věnuji podpoře žen na jejich cestě mateřstvím, se stejnou vášní také učím francouzštinu. Pracovat s lidmi je pro mě velkou radostí a naplněním.

Porod je pro mě zázračným okamžikem, kdy na svět přichází nový život, z ženy se stává matka a tvoří se nová rodina. Věřím v ženskou intuici, podporuji individualitu, přirozenost a zdravou sebedůvěru. Důvěřuji síle a moudrosti ženského těla, kdy každá žena je schopna přirozeně porodit své dítě a je mu tou nejlepší maminkou.

Ráda Vás provedu počátky Vašeho mateřství, podpořím v průběhu těhotenství, doprovodím k porodu v porodnici nebo v domácím prostředí, a podpořím Vaše mateřské kompetence v šestinedělí při péči o Vaše miminko nebo při kojení.
Jsem tu, abych naslouchala Vašim potřebám, otázkám a přáním, pomohla rozptýlit Vaše obavy, aby příchod Vašeho dítěte na svět proběhl co nejvíce v souladu s Vašimi představami. Bude mi ctí provést Vás i Vašeho partnera tímto nádherným obdobím.

Nabízím také zážitkový workshop masáží dětí a kojenců, kde se naučíte, jak masírovat svoje miminko. Dotek je bránou do duše a tato jemná doteková technika prohlubuje vzájemnou láskyplnou vazbu mezi rodičem a dítětem. Také Vás ráda naučím jak uvázat miminko do šátku nebo podpořím v otázkách kontaktní výchovy.

Bonjour, je m’appelle Lenka, je suis doula, maman de trois enfants et je serai heureuse de vous accompagner lors de votre accouchement et vous soutenir dès votre grossesse jusqu’à la période postnatale. Je suis prête à écouter vos désirs, questions et besoins et à vous suivre dans vos choix. Je vous propose un accompagnement dans la continuité, une relation de confiance, de complicité et d’intimité de femme à femme.