Kučerová Šárka, Mgr.

Kučerová

Tel: 602318686

sarka@pocatkymaterstvi.cz

www.pocatkymaterstvi.cz

Certifikovaná Česká dula, akreditace III. stupně – dula konzultantka

Mám hlubokou úctu k lidskému tělu a fascinuje mne schopnost žen přivádět na svět své děti. Zrození­ nového života považuji za zázrak, posvátný okamžik. Bude mi ctí­ doprovodit Vás během pří­pravy v těhotenství­, při porodu v porodnici nebo v domácí­m prostředí­ (s obojí­m mám osobní­ zkušenost). Mohu Vás také navští­vit v šestinedělí­ a psychicky Vás podpořit v nové životní­ situaci.

Ví­ce informací­:

Věří­m, že to, jak žena prožije těhotenství­ a porod, je pro ni samotnou i její­ dí­tě zásadní­. Porodila jsem tři děti a každé z nich je od první­ch okamžiků mým učitelem a velkou inspirací­. Mám zkušenost s bezplenkovou komunikační­ metodou, použí­vání­m moderní­ch látkových plen, s principy kontaktní­ho rodičovství­, s nošení­m dětí­ v šátku a ergonomickém nosí­tku.

Absolvovala jsem:

Mohu Vám nabí­dnout konzultace v těhotenství­, pomoc při sestavování­ porodní­ch přání­, doprovod k porodu, poporodní­ návštěvy v šestinedělí­, konzultace ohledně nošení­ dí­těte v šátku čí­ nosí­tku. Vedu podpůrné skupiny pro těhotné a ženy po porodu.